Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی همه خانی گفت: امروز مطالبه مردم این است که با موتورسیکلت‌های سنگین برخورد بشود و پلیس هم با قاطعیت با این موضوع برخورد می‌کند. علی همه خانی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره تاثیر احداث پل هوایی اختصاصی برای تردد موتورسیکلت‌ها بر کاهش حجم ترافیک به میزان گفت: احداث این پل‌ها بر مساله کاهش حجم ترافیک نتوانسته اثری بگذارد، اما به کاسته شدن حجم تصادفات در معابر شهری تهران کمک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع را بیش از همه‌ی معابر و بزرگراه‌ها می‌توان در محور بزرگراه آزادگان دنبال کرد. در بعضی از پل‌های هوایی این ناحیه به موتورسواران امکان تردد داده شده و این مساله به فرصتی برای کاهش میزان تصادفات انجامیده است. علت احداث این پل‌ها هم این بوده که موتورسواران بعضی از مسیر‌ها را برای سهولت در رسیدن به مقصد خلاف جهت نروند که منجر به تصادف بشود. بزرگراه آزادگان درواقع کمربند اصلی شهر تهران محسوب می‌شود و دوربرگردان ندارد و دسترسی به تقاطع‌های این بزرگراه به دلیل فاصله زیادی که از هم دارند آسان نیست؛ بنابراین این پل‌ها برای موتورسیکلت‌ها طراحی شده تا بتوانند برای دسترسی‌های آسان‌تر از این پل‌ها استفاده کنند.
همه خوانی درباره امکان احداث انبوه این پل‌های هوایی در نقاط مختلف تهرام گفت: قطعا این موضوع هم در دستور کار پلیس قرار دارد و هم جزو برنامه‌های شهرداری هست و تا جایی که نیاز باشد به احداث این پل‌ها پرداخته خواهد شد.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور در پاسخ به اینکه چرا برخلاف طرح موتوریار درباره موتورسیکلت‌های سنگین همچنان روند توقیف‌ها ادامه دارد گفت: طرح موتوریار شامل مساله موتورسیکلت‌های سنگین نمی‌شود. برخورد با موتورسیکلت‌های سنگین جزو مطالبات مردم از پلیس است. ما همیشه به دنبال این هستیم که بازخورد عملکردهایمان را از جامعه و مردم بگیریم. امروز هم مطالبه مردم این است که با موتورسیکلت‌های سنگین برخورد بشود و پلیس هم با قاطعیت با این موضوع برخورد می‌کند.   وی افزود: در جریان برخوردی که ما با موتورسیکلت‌های سنگین داریم این وسایل نقلیه در پارکینگ متوقف می‌شوند و ترخیص شدن این وسایط هم به آسانی اتفاق نخواهد افتاد. چون این نوع موتورسیکلت‌ها پلاک ندارند و با مشکل سند هم روبرو هستند. صاحبان این موتورسیکلت‌ها پس از توقیف وسیله نقلیه به مراجع قانونی معرفی می‌شوند و فرایند‌ها و تشریفات قانونی این موضوع باید طی بشود. گاهی این فرایند آنقدر به طول می‌انجامد که موتورسیکلت توقیف شده تا ماه‌ها در پارکینگ باقی می‌ماند و اگر هم نقصی در تشریفات قانونی این موضوع به وجود بیاید آن موتورسیکلت توقیفی تا مدتی طولانی در پارکینگ باقی خواهد ماند.   بیشتر بخوانید: توقیف ۲ موتورسیکلت سنگین دیگر در پایتخت
همه خانی در پاسخ به اینکه آموزش‌های راهنمایی و رانندگی نسبت به گذشته تا چه اندازه به روزرسانی شده گفت: قطعا این آموزش‌ها نسبت به گذشته با تغییراتی همراه بوده است. مثلا در سال ۸۹ که شماری از قوانین راهنمایی و رانندگی با تغییراتی همراه شد متناسب با این تغییرات ارائه آموزش‌ها هم با تغییراتی همراه شد. یک زمانی در گذشته‌ها که شهروندان برای گرفتن گواهینامه رانندگی اقدام می‌کردند در ساعت‌های صبحگاهی در آزمون آیین نامه شرکت می‌کردند و بعدازظهر‌ها هم آزمون شهر برگزار می‌شد. امروز، اما به خاطر روند آموزش‌ها این شیوه هم تغییر کرده است. درحال حاضر در شش جلسه آموزش‌های تئوریک برگزار می‌شود که داوطلبان گواهینامه باید در سر کلاس حاضر شوند.   وی اضافه کرد: برای آیین نامه هم یک آزمون مقدماتی برگزار می‌شود که بعد از قبولی داوطلبان در این آزمون باید در ده جلسه کلاس عملی رانندگی شرکت کنند. بعد از طی این دوره داوطلبان باید دوباره در آزمون آیین نامه شرکت کنند که در صورت قبولی برای شرکت در آزمون شهر که امتحان عملی رانندگی است شرکت می‌کنند. پس با این تفاسیر آموزش‌های مربوط به اعطای گواهینامه رانندگی به روزرسانی شده است. این به روزرسانی تنها برای گواهینامه رانندگی نیست بلکه شامل همه موارد می‌شود. همواره پلیس شرایط روز را درنظر می‌گیرد. شرایط فعلی به گونه‌ای است که ما باید شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم و هیچ نوع تجمعی نداشته باشیم؛ بنابراین امروز همه آموزش‌های پلیس به سمت تبلیغات محیطی از طریق بنر‌هایی است که در عرشه پل‌ها و بیلبورد‌ها نصب می‌شود. مورد دیگر هم به آموزش‌هایی بر می‌گردد که از طریق بستر‌هایی که در اختیار آموزش و پرورش یا دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها هست انجام می‌شود.   انتهای پیام/ برچسب ها: پلیس راهور علی همه خانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس راهور علی همه خانی موتورسیکلت های سنگین آموزش ها همه خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی برای سال ۱۴۰۳

پلیس راهور فراجا برای سال ۱۴۰۳، قوانین جدیدی را برای صدور گواهینامه رانندگی اعلام کرده است. این قوانین محدودیت‌های بیشتری را برای رانندگان جدید ایجاد می‌کند.

به گزارش فردانیوز، همچنین بازه سنی مورد نیاز برای دریافت گواهینامه پایه یک افزایش یافته است. خوشبختانه همچنان عدم نیاز به کارت پایان خدمت برای دریافت گواهینامه آقایان پابرجاست؛ موضوعی که در گذشته یکی از چالش‌های دریافت گواهینامه رانندگی محسوب می‌شد.

قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی و سایر تصمیمات جدید پلیس راهور در سال ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

عدم نیاز به کارت پایان خدمت

افزایش سن دریافت گواهینامه از ۲۳ به ۲۵ سال در پایه یک

محدودیت رانندگی رانندگان جدید در سه ماه اول از ۱۲ شب تا ۵ صبح

الزام همراهی رانندگان جدید در سفر‌های برون‌شهری با راننده مجرب در سه ماه اول پس از دریافت گواهینامه

رتبه‌بندی گواهینامه‌ها، براساس طرح جدید، گواهینامه‌ها به ۳ رتبه ۱، ۲ و ۳ تقسیم می‌شود.

افزایش قابل توجه جریمه‌های رانندگی در سال ۱۴۰۳

برون‌سپاری برخی خدمات پلیس راهور به بخش خصوصی

استفاده از دوربین‌های هوشمند در ثبت تخلفات

تشدید برخورد با تخلفات رانندگی حادثه‌ساز

ارائه برخی آموزش‌های رانندگی به صورت آنلاین

همچنین علاوه بر قوانین جدید صدور گواهینامه، طرح رده‌بندی گواهینامه‌های رانندگی از سوی فرماندهان سابق پلیس راهور به دولت پیشنهاد شده است.

براساس این طرح، گواهینامه‌ها به سه رنگ طلایی، نقره‌ای و سفید درمی‌آیند. در مرحله اول، تمامی گواهینامه‌ها سفید رنگ و در رده پایه قرار دارد. در صورتی که راننده برای مدتی طولانی مرتکب تخلفات رانندگی نشود، گواهینامه او به رنگ نقره‌ای درمی‌آید. اگر راننده به رفتار قانون‌مدار خود ادامه دهد، گواهینامه او به رنگ طلایی در خواهد آمد.

رنگی‌شدن گواهینامه مزایایی همچون تخفیفات ۱۰درصدی بیمه‌ای، تخفیفات عوارض آزادراهی، عوارض سالانه شهرداری و کاهش هزینه معاینه فنی را برای رانندگان به‌همراه دارد.

دیگر خبرها

  • ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمال
  • جزئیات کاهش سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت
  • سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت ۲ سال کاهش یافت
  • موتورسواران و عابران ۸۰ درصد قربانیان حوادث رانندگی شهری بوشهر
  • ۵۷ درصد فوتی‌های تصادفات استان بوشهر موتورسواران هستند
  • ممنوعیت تردد موتورسیکلت در آزادراه‌ها
  • ورود موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است
  • مسئولیت تغییر رنگ چراغ های راهنمایی و رانندگی با شهرداری است​!
  • قوانین جدید صدور گواهینامه رانندگی برای سال ۱۴۰۳
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس